Vacature
Bike MOTION

Bike MOTION

Jaarbeurs in Utrecht - 21 oktober 2016

Voorbeschouwing

Kom ons nu bekijken op Bike MOTION

Wij zijn er bij, kom je ook? 

Hal 9-A028

Als van 21 t/m 24 oktober in de Utrechtse Jaarbeurs de Bike MOTION Benelux plaatsvindt, zal Darfon Europe voor de eerste keer ook aanwezig zijn met zowel BESV als Votani. De beurs is een mooi podium om de noviteiten uit de collecties bij zowel consumenten als dealers voor het voetlicht te brengen.
 
Bike MOTION Benelux was vorig jaar goed voor ruim 30.000 bezoekers. In de stand staan nieuwe modellen van Votani, waaronder de XM en XM-S, beiden met Bafang Max Drive middenmotor. De G1 is uitgerust met Brose middenmotor en de E1 met voorwielmotor, die voor de zeer aantrekkelijke opstapprijs van € 1399,- in de markt gezet wordt.

Like & win actie 

Om onze merken extra onder de aandacht te brengen, organiseren wij een like & win actie. Deze actie zal plaats vinden voor en tijdens Bike Motion. De Facebookpagina van BESV als van Votani zal geliked moeten worden. Onder de deelnemers zal een sportcam worden verloot. Tijdens de laatste dag van Bike Motion zal de winnaar bekend worden gemaakt, waarbij hij/zij wordt gecheckt door onze eigen jury. 
Afbeeldingsresultaat voor liken facebook

Al nieuwsgierig? 

Allemaal te zien dus op Bike MOTION Benelux, Hal 9-A028. 
U bent van harte welkom!

 

Maak een proefrit

bij een dealer bij u in de buurt

Vind een dealer

bij u in de buurt

KvK: 61951064 | Sitemap | Copyright © 2019 - Webdesign en CMS door B.aaS